Rreth Nesh

Mirë se vini në 8vellezerit, një kompani që ofron produkte dhe shërbime cilësore në Klinë, Kosovë dhe më gjerë. Kompania jonë u themelua në vitin 1999 nga pronari dhe themeluesi Xhavit Shala, me qëllim të ofrimit të zgjidhjeve më të mira për nevojat e ndërtimit.

Në të gjitha këto vite, 8vellezerit eshte rritur dhe zhvilluar, duke u bërë një nga furnizuesit kryesorë të dyrëve, dritareve, xhamit, roletave dhe shumë produkte të tjera. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte të cilësisë së lartë që plotësojnë nevojat unike të klientëve tanë. Ky përkushtim ka mundësuar zgjerimin e shërbimeve tona edhe në zona të tjera jashtë shtetit, duke ofruar shërbime tona jo vetëm lokalisht por edhe në tregun ndërkombëtar.

Në 8vellezerit, ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh që mbulojnë të gjithë procesin e ndërtimit. Ekipi ynë i ekspertëve ofron shërbime në fushën e shitjeve, prodhimit dhe zbatimit, duke siguruar që secili projekt të përfundojë me profesionalizëm dhe kujdes të veçantë. Ne punojmë me klientët tanë në çdo hap të rrugës, duke filluar nga fazat e para të planifikimit dhe dizajnit deri në instalimin final dhe përtej tij.

Produktet tona kryesore përfshijnë dyer, dritare, xham, roleta dhe shumë të tjera. Ne përdorim vetëm materiale me cilësi të lartë dhe bashkëpunojmë me prodhues të cilësisë më të mirë, për të siguruar që produktet tona të jenë të qëndrueshme, të efektshme në konsumimin e energjisë dhe estetikisht të pëlqyeshme. Ne ofrojmë edhe zgjidhje të personalizuara për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë.

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientëve tanë, dhe qëllimi ynë është të tejkalojmë pritshmëritë e tyre në çdo gjë që bëjmë. Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie, kontraktor, apo pronar biznesi, ne jemi të bindur se mund të ofrojmë zgjidhjet që ju duhen për të realizuar projektin tuaj të ndërtimit.