Roleta te jashtme

Produkti Roleta te jashtme

Roletat VEKAte jashtme janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për të kontrolluar dritën, temperaturën dhe sigurinë e shtëpisë tuaj. Këto roleta janë të bazuara në teknologjinë më të fundit dhe janë të dizajnuara për të qëndruar të fortë dhe të sigurtë në kushtet më ekstreme të motit. Një prej karakteristikave kryesore të roletave VEKA jashtë shtëpisë është se ato janë të pajisura me një sistem të veçantë që mund të ndihmojë në izolimin termik dhe akustik të shtëpisë. Kjo do të reduktojë kostot e energjisë dhe do të ofrojë një nivel të lartë të komoditetit dhe të qetësisë në shtëpi. Në të njëjtën kohë, këto roleta ofrojnë një nivel të lartë të sigurisë, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për të mbrojtur shtëpinë nga ndërprerjet dhe kërcënimet e jashtme. Me një gamë të gjerë të ngjyrave dhe modeleve, roletat VEKA jashtë shtëpisë janë një zgjidhje estetike dhe praktike për çdo shtëpi.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)