Roleta Mbi dritare

Produkti Roleta Mbi dritare

Roletat VEKA mbi dritare janë një zgjidhje praktike dhe estetike për të kontrolluar dritën dhe temperaturën e dhomave të brendshme. Këto roleta kanë një dizajn të thjeshtë, por modern dhe janë të bazuara në teknologjinë më të fundit. Me instalimin e roletave VEKA përmbi dritare, mund të kontrollohet sasia e dritës që hyjnë në dhomë, duke e bërë atë më të përshtatshme për aktivitetet e ndryshme, si puna, relaksimi apo gjumin. Përveç kësaj, këto roleta janë të pajisura me një sistem elektronik që mund të kontrollohet me lehtësi, duke përdorur një telekomandë ose një aplikacion në smartphone. Kjo bën që kontrolli i dritës të jetë më i lehtë dhe më i shpejtë. Me një gamë të gjerë të ngjyrave dhe materialeve, roletat VEKA përmbi dritare janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për të shtuar estetikën dhe funksionalitetin e dritareve.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)