Vekamotion 82

Previous
Next

Produkti Vekamotion 82

Me VEKAMOTION 82, VEKA ka rizhvilluar plotësisht derën me rrëshqitje të ashensorit – për prodhim veçanërisht ekonomik dhe instalim me kosto efektive.

Falë pragut të ri PVC, kalimet pa pengesa mund të realizohen lehtësisht me efikasitet maksimal të energjisë.

VEKAMOTION 82 mundëson elementë shumë të mëdhenj me një përqindje të lartë xhami dhe lartësi të reduktuara të brezave.

Edhe në versionin bazë, në hapësirën e banimit hyn dukshëm më shumë dritë. Përveç kësaj, VEKAMOTION 82 MAX është një variant dizajni me një strukturë kornizë që mund të suvatohet pothuajse plotësisht.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)

AluClip

Veka Motion 82 është një sistem i përbërë nga dy pllaka alumini të lira dhe fleksibile, të cilat mund të kombinohen për të krijuar konstruksione të ndryshme. Versioni Aluclip i këtij sistemi ka një karakteristikë shtesë, me një klip mekanik që i lejon pllakave të ndërtojnë struktura më të forta dhe më stabile. Ky klip mund të lidhet me pllakatë me anë të një sistemi të thjeshtë fiksimi, duke e bërë montazhin e strukturave shumë më të lehtë. Përveç kësaj, veka Motion 82 Aluclip ka një dizajn modern dhe estetik, e cila e bën atë një zgjedhje të preferuar për ndërtuesit dhe arkitektët që kërkojnë të krijojnë konstruksione inovative dhe estetikisht tërheqëse.