Vekamotion 82 MAX

Previous
Next

Produkti Vekamotion 82 MAX

VEKAMOTION 82 MAX është varianti i dizajnit të derës inovative me rrëshqitje të ashensorit. Edhe në versionin bazë,

VEKAMOTION 82 mundëson prodhimin efikas të elementeve veçanërisht të mëdhenj me një përqindje të lartë xhami dhe lartësi të reduktuara të brezave.

Për përmbajtjen maksimale të xhamit dhe rrjedhimisht incidencën e dritës, një brez fiks jashtëzakonisht i hollë disponohet në variantin VEKAMOTION 82 MAX.

Konstruksioni unik i kornizës mund të suvatohet pothuajse tërësisht në mënyrë që të mund të arrihen pamje të jashtme pothuajse pa kornizë.

VEKAMOTION 82 MAX madje mori çmimin e njohur Red Dot Design për këtë zhvillim të jashtëzakonshëm.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)

AluClip

Klippi i Veka Motion 82 MAX është bërë me një sistem të avancuar fiksimi, i cili siguron që pllakatë të qëndrojnë së bashku në pozicionin e duhur dhe të krijojnë një lidhje të fortë. Ky sistem fiksimi është i përshtatshëm për një gamë të gjerë të aplikimeve dhe mund të përdoret për të krijuar konstruksione të ndryshme në industrinë e ndërtimit.
Përveç performancës së tij të lartë, Veka Motion 82 MAX ka një estetikë tërheqëse dhe të modernizuar. Pllakatë e sistemit janë të disponueshme në një gamë të gjerë të ngjyrave, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për projekte të ndryshme arkitekturore dhe të dizajnit. Me një konstruktion të fortë, performancë të lartë dhe estetikë tërheqëse, Veka Motion 82 MAX është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ndërtuesit dhe arkitektët që kërkojnë të krijojnë konstruksione të qëndrueshme dhe inovative.