RoletaRaffstore

Previous
Next

Produkti RoletaRaffstore

Dera ngritëse dhe rrëshqitëse VEKA HST VEKASLIDE 82 është zgjidhja ideale, që kursen hapësirë ​​për konceptet e dhomave të bollshme: Ajo hap hapësirën tuaj të jetesës pa dyer të mëdha që dalin në dhomë. Thellësia e pllakës prej 82 mm është ideale si për ndërtesat e reja me efikasitet energjetik ashtu edhe për rinovimin e ndërtesave ekzistuese. Vetëm dera ngritëse dhe rrëshqitëse VEKA HST VEKASLIDE 82 ju ofron sipërfaqe kornizash absolutisht të lëmuara dhe të njëtrajtshme pa asnjë skaj të bezdisshëm. Përveç kësaj, pragu jashtëzakonisht i sheshtë, pa pengesa minimizon dhe shmang ndryshimet në lartësi
gracka të tilla.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)