Hausturen

Previous
Next

SOFTLINE 82

Dera juaj e përparme jo vetëm që duhet të lërë gjithmonë përshtypje të mirë, por gjithashtu duhet të mbyllet fort dhe të funksionojë në mënyrë perfekte për shumë vite. Asnjë element tjetër ndërtimi në shtëpi nuk është i ekspozuar ndaj ngarkesave kaq të rënda nga era, moti dhe përdorimi i shpeshtë si dera e përparme. 

Me SOFTLINE 82 për dyert e përparme, stabiliteti dhe qëndrueshmëria e jashtëzakonshme sigurohen, ndër të tjera, nga rritja e trashësisë së murit të jashtëm prej 3,5 mm. Sistemi inovativ SOFTLINE 82 plotëson kërkesat ekskluzive të projektimit me profilin e tij të derës për panelet që mbyllin fletët.

AluClip

SOFTLINE 82 është një sistem i vetëm i profileve, i cili ju lejon të instaloni dritaret, dyer paralele rrëshqitëse, ballkonin, dhe tarracën në shtëpinë tuaj, duke ju dhënë një koordinim perfekt në estetikë dhe funksionim. Ky sistem hap perspektiva të reja për shtëpinë tuaj dhe jep një linjë koherente dhe harmonike.
Guaska aluminit AluClip në pjesën e jashtme të profileve plastike është një element i veçantë i dizajnit, i cili mund të përshtatet me stilin e shtëpisë tuaj. Në këtë mënyrë, përdoruesit kanë mundësinë për të zgjedhur nga teknikat e ndryshme si veshja pluhur ose optika NCS, ose mund të zgjedhin një pikturë të provuar në të gjitha ngjyrat RAL. Në panelet e derës së përparme, xhami modern funksional vjen në strukturë dhe ngjyra të shumta sipërfaqësore, xhami me ndriçim me efekt LED, lustrim motivi ose mund të zgjidhni nga diapazoni i gjerë i paneleve të parafabrikuara nga prodhuesit e njohur të paneleve. Në këtë mënyrë, SOFTLINE 82 ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të funksionalitetit dhe dizajni