82 x 106 MD

Produkti 82 x 106 MD

VEKA Softline 82×106 MD është një sistem i avancuar PVC për dyer dhe dritare-jetësore, i cili ofron një nivel të lartë të izolimit termik dhe akustik, sigurisë dhe estetikës. Kjo seri e produktit është e dizajnuar me profilin më të hollë dhe më të lehtë se seria e mëparshme, e cila siguron një pamje më të hapur dhe më moderne të shtëpisë tuaj.

 Sistemi Softline 82×106 MD ofron një sistem të avancuar të kanalizimit të ujit, që do të mbajë shtëpinë tuaj të thatë dhe të sigurt nga ndërprerjet. Në të njëjtën kohë, kjo seri e produkteve është e pajisur me teknologjinë më të fundit të përpunimit të PVC, duke garantuar një nivel të lartë të stabilitetit dhe qëndrueshmërisë.
Kjo do të bëjë që dritarja juaj të mos ndryshojë formë dhe ngjyrë me kalimin e kohës dhe të mbetet e re dhe e bukur për vite të tëra.
Seria Softline 82×106 MD është e lehtë për të instaluar dhe e lehtë për të mirëmbajtur, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të shtuar vlerën dhe funksionalitetin e shtëpisë suaj.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)

AluClip

82MD AluClip është një sistem modern i dritareve plastike që ka një guaskë alumini elegante në pjesën e jashtme të profilit, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të ardhmen. Ky sistem përbëhet nga dy materiale, plastik dhe alumini, të kombinuar me teknologji në nivelin më të lartë për të siguruar një dritare që është në përputhje me standardet më të larta. Profilet plastike ofrojnë një izolim optimal të nxehtësisë dhe zërit, ndërsa guaska e aluminit i jep dritares një pamje elegante dhe një rezistencë të shkëlqyeshme ndaj motit. Me këto karakteristika të jashtëzakonshme, 82MD AluClip siguron besueshmëri funksionale të përhershme dhe është zgjedhja e duhur për këdo që kërkon dritare cilësore dhe të qëndrueshme.