82 MD renovacion

Previous
Next

Produkti 82 MD renovacion

Sistemi VEKA SOFTLINE 82 MD është jashtëzakonisht me performancë të lartë me një vulë qendrore.

Gjeometria inovative me shumë dhoma të SOFTLINE 82 MD siguron izolim të shkëlqyer termik me vlera deri në Uw = 0,74 W/(m²K) kur përdorni xham të trefishtë shumë izolues me Ug = 0,5 W/(m²K).

Në një version të optimizuar termikisht me përforcime çeliku të ndara termikisht, SOFTLINE 82 MD gjithashtu plotëson lehtësisht kërkesat më të rrepta të efikasitetit të energjisë – nga shtëpitë me energji të ulët në shtëpitë pasive.

jet black
(ähnlich RAL 9005)

blue
(ähnlich RAL 7695)

alux
(ähnlich RAL 1344)

silver
(ähnlich RAL 3000)

AluClip

82MD AluClip është një sistem modern i dritareve plastike që ka një guaskë alumini elegante në pjesën e jashtme të profilit, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të ardhmen. Ky sistem përbëhet nga dy materiale, plastik dhe alumini, të kombinuar me teknologji në nivelin më të lartë për të siguruar një dritare që është në përputhje me standardet më të larta. Profilet plastike ofrojnë një izolim optimal të nxehtësisë dhe zërit, ndërsa guaska e aluminit i jep dritares një pamje elegante dhe një rezistencë të shkëlqyeshme ndaj motit. Me këto karakteristika të jashtëzakonshme, 82MD AluClip siguron besueshmëri funksionale të përhershme dhe është zgjedhja e duhur për këdo që kërkon dritare cilësore dhe të qëndrueshme.